В последните години любителите на кафето обърнаха поглед към Cold Brew-то,

...
В последните години любителите на кафето обърнаха поглед към Cold Brew-то,
Коментари Харесай

5 места за ценители на Cold Brew кафето

В последните години феновете на кафето обърнаха взор към Cold Brew-то , което се трансформира в мощен градски тренд. Интересното при него е, че това е напитка, която се подготвя посредством студена екстракция. Процесът на подготвяне е специфичен, защото кафето не се оставя да изстине, нито се охлажда с лед. 

Методът изисква накисване на авансово смляното кафе във вода, като   целесъобразно е с френска преса, само че може и в огромен съд. След това се оставя да престои в хладилника за 18-20 часа. След като се охлади, течността се прецежда, прибавя се лед, мляко и захар и се любуваме на страхотния усет на Cold Brew.

Тъй като това е дълга процедура и не всеки има търпението да й се отдаде, ние ви предлагаме 5 места, в които студено пресованото кафе  на респект:

MotherFathers

Заговорим ли за Cold Brew, в съзнанието ни изкача първо това място. То е относително ново и доста малко. Зимата предлага кафе единствено за из път, само че вдигнат ли се температурите, изваждат и масички. Cold Brew кафето тук е на особена респект и това си проличава по висококачественото кафе и съоръжение. Купувайки си Cold Brew за из път, ние го получихме не в чашка, а в плоска, супер готина стъклена бутилка. Мястото предлага още коктейли и сандвичи и нямаме самообладание да поседнем на масичките начело на припек.

Прочетете още на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР